Terug naar Sabbatical

Persoonlijk onderhoud

Persoonlijk onderhoud persoonlijk onderhoud aan jezelf

Persoonlijk onderhoud is tijd voor jezelf nemen

Persoonlijk onderhoud…Hoe vaak breng je je auto voor een onderhoudsbeurt naar de garage? Wanneer je te lang blijft doorrijden krijg je gegarandeerd problemen! Te veel gereden km’s en te weinig onderhoud eisen hun tol. Olie verversen, bandenspanning, verlichting controleren etc. zijn wezenlijk voor continuïteit.

Hoe gaat het met ‘onderhoud’ plegen aan jezelf? Verg je ook zoveel van jezelf dat je geen tijd hiervoor neemt? Geef jij ook weleens meer ‘gas’ en mis je daardoor soms de juiste afslag! Herkenbaar?    Dan wordt het tijd voor een nieuwe, effectievere aanpak óf een andere route-kaart! Misschien eens tijd maken voor onderhoud aan de belangrijkste persoon in je leven: jijzelf. Tijd voor een sabbatical

‘Sleutel tot Persoonlijk Leiderschap en Groei’ is het best mogelijke persoonlijke onderhoudsprogramma. De kern hierbij is méér psychologisch inzicht in je gedrag op een vernieuwende, niet zweverige, manier. Wat ga je hierin ‘checken’ en wat is bereikt na deze sessie:

  • Persoonlijk onderhoud: Inzicht onder welke voorwaarden jij het beste functioneert en wat jou écht inspireert!
  • Persoonlijk onderhoud: Inzicht in je persoonlijke aannames en belemmerende gedachten!
  • Persoonlijk onderhoud: Inzicht in welke activiteiten en welke situaties jou het meeste energie geven!
  • Persoonlijk onderhoud: Inzicht in de kracht van je onbewuste, wie je écht wilt zijn en hoe je dit samen met anderen bereikt!

 Wat investeer je? Ben je bereid om 3 dagen (8 dagdelen) met een open constructieve mind naar jezelf te kijken in een zelfreflectie? ‘Wie écht onderhoud wil, zoekt een mogelijkheid. Wie niet wil, zoekt een reden’. Je bent van harte welkom voor je persoonlijke check-up!

Neem deel aan een van mijn  Postel sessies en jouw sabbatical begint…

Je bent hier: Persoonlijk onderhoud > Persoonlijk onderhoud voor jezelf