Pay-it-forward: ervaringen delen…

 

Omdat ik geloof in wat aandacht, waardering en liefde voor de mens betekenen geef ik de workshop ‘Levenskunst’. De ontwikkeling van mensen is mijn drijfveer. Mensen die volledig leven, voelen zich gelukkig en stralen.

Graag gooi ik een steentje in de vijver-van-verbinding om, samen met jou, mooie rimpelingen te laten ontstaan. Deel, nadat je de “Levenskunst’ gevolgd hebt, jouw dankbaarheid vervolgens met twee mensen. Geef hen ook iets vanuit jouw passie door. Vraag hen, op hun beurt, ook weer om iets door te geven… Graag wil ik hiermee een start maken en de wereld een beetje mooier kleuren.  ‘Mensen die zon in andermans leven brengen, zullen zelf ook haar stralen voelen’. 

Ik zou het fijn vinden als je je ervaringen op deze pagina deelt? Ook daarmee maken we mensen blij…

Harte groet,

Peter

 

5 reacties

Naar het reactie formulier

  • Marianne op 14 februari, 2018 om 12:29
  • Reageer

  Dank Peter voor het geven van deze boeiende en waardevolle workshop. De afwisseling en je enthousiasme maakten dat de tijd voorbij vloog. Mijn pay it forward bijdrage is om yoga over te brengen aan een persoon.

  • Xandra op 14 februari, 2018 om 11:28
  • Reageer

  Xandra

  Bedankt Peter voor de waardevolle ochtend. Je hebt ons veel aangereikt en met ons gedeeld, de afwisseling van treffende teksten, muziek en jouw kennis was inspirerend!
  Als pay-it forward bijdrage ga ik een schilderij maken voor mijn dochter en ga ik een maaltijd bereiden voor een groep mensen.

  • Jolanda op 13 februari, 2018 om 16:29
  • Reageer

  Hi Peter,
  Dank voor de fijne ochtend workshop 7 februari. De muziek, de kaarten, jouw kennis de mooie pay-it-forward gedachten en de groep waren allen de moeite waard.
  Mijn pay-it-forward bijdrage zal zijn dat ik 2 mensen als voedingscoach zal gaan begeleiden.

 1. Mijn dank, Peter, voor het mee mogen maken van deze ochtend.
  Boeiend en waardevol!
  Als pay it forward beste geef ik een aantal NLP opleidingen bij Novalife tegen zeer gereduceerd tarief aan diegenen die op hun beurt hun kwaliteiten in willen zetten voor een betere wereld.
  Ik geef de opleidingen bewust niet helemaal gratis, omdat mijn ervaring is dat ik dan de sleutel niet meegeef om de schatkist te openen van deze opleiding.

  • Florus op 8 februari, 2018 om 14:24
  • Reageer

  Dankjewel Peter voor het bijzondere initiatief en het enthousiatme waarmee je jouw kennis en inzichten deelt. Het was een waardevolle workshop die mijn focus weer op scherp heeft gezet.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.