Nieuws…

wereldreis[1]

 

Beste wereldreisblog volger,

Thuis nam ik tijd om mijn innerlijke reis voort te zetten. De vruchten van de wereldreis konden narijpen. Een fijne tijd maar de vakantieperiode loopt ten einde. Mijn nieuwe energie wil ik met je delen. Een paar nieuwtjes:

 

Een boekje met mijn reiservaringen gaat verschijnen. Met nieuwe hoofdstukken, verdieping, verrassende wendingen en mijn visie op het begrip ‘volledig leven’.

De voorlopige werktitel luidt: ‘Een vaarroute van moeite naar moeiteloos leven’.

Een maand, vier maanden of een half jaar afstand nemen van je vertrouwde omgeving. De noodzaak van een time-out. Eindelijk eens aandacht voor de belangrijkste persoon in je leven: jijzelf en de bedoeling van je leven.

Op pelgrimstocht, te voet bepakt met rugzak, of op wereldcruise. Vormen van vér gaan om dichter bij jezelf te komen. Je pad van persoonlijke groei en bewuster leven begint in vrijheid met bewuste reflectie. Aandacht voor een nieuwe kijk: succes is tijd maken om te doen wat je wilt doen. Een time-out die leidt naar:

  • Leven zonder spijtgevoelens
  • Vereenvoudiging van je leven
  • Meer innerlijke rust

De socioloog Max Weber zei het al: ‘Leven we om te werken of werken we om te leven’. Dit reisverslag zet aan tot denken en (innerlijke) dialoog. Je bezoekt mooie plekken buiten en binnen jezelf. Ik gun iedereen deze rijke ervaring. Dit boek is in ieder geval een mooie start. Wanneer is het tijd voor jouw sabbatical?

Uiteraard als het boek verschijnt ontvang je bericht. Wil je als bloglezer een bijdrage leveren…dat kan. Als je het manuscript kritisch wil lezen hoor ik het wel. Ideeën over mogelijke doelgroepen, promotie, marketing, sponsoring, social media, titel, uitgever en andere suggesties zijn welkom…

 

 

7, 8 en 9 oktober in de Abdij van Postel geef ik  een sessie over zelfleiderschap, een innerlijke reis naar bewuster leven en persoonlijke groei. In het beproefde concept integreer ik mijn ervaringen van de wereldreis:

  • De bestemming: een volledig(er) leven
  • De routekaart: het zelfonderzoek
  • De navigatie instrumenten: negen sleutels tot verandering

Ik heb enorm veel zin om het mooiste wat ik kan bieden te delen. Graag ben ik de reisgids!

Ken je iemand hiervoor…?

Voor meer praktische informatie zie Postel

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.