Ga je mee?

 

IMG_1161

Uitnodiging: WERELDREIS weblog

 

Lieve mensen,

Ik begrijp inmiddels veel mensen om me heen, maar kan mezelf af en toe niet volgen. Werken vind ik super belangrijk, maar wil ook mijn sociale omgeving niets tekort doen. Ik heb inmiddels al enige ‘status’ bereikt, maar het voelt soms alsof ik iets mis.

Misschien is iets soortgelijks ook herkenbaar voor jou. Hoeveel boeken over zelfontplooiing en geluk lezen we? Wees eens eerlijk vind je er de antwoorden die er  toe doen? Confucius zegt dat het beter is één mijl te reizen dan duizend boeken te lezen.

Marjo en ik gaan 6 januari 2015 een wereldreis maken. We hebben behoefte om dingen eens op een rijtje te zetten. Tijd voor rust, stilstaan bij jezelf en tijd voor onthaasting. Voorkomen dat ons leven een vanzelfsprekendheid wordt, want als elke dag hetzelfde is, leef je maar 24 uur!

Een verandering begint met een andere manier van kijken. Ik wil tijd nemen om vanuit een ander perspectief naar mezelf te kijken. Tijd nemen voor meditatie, lezen en nieuwe ontmoetingen. Aandacht voor mensen, horen wat hen drijft en inspireert. Me verrijken met nieuwe ervaringen in inspirerende omgevingen. Maar vooral ook de stilte opzoeken om contact te maken met mijn bronnen en terugkomen met frisse ideeën…

Je kunt mijn weblog volgen om zelf:

 • Momenten van inspiratie en reflectie te ervaren.
 • Een andere kijk op ‘volledig’  leven te krijgen.
 • Mee te reizen op onze avonturen.

Abonneer je rechts op deze pagina! (Als vrienden ook interesse hebben nodig ze gerust  uit!)

Om een impressie te krijgen….

Een filmpje van twee minuten heb ik gemaakt. Het geeft  in ieder geval ons eindeloos verlangen weer…

Wereldreis 2015  Veel plezier met het kijken…

 

cruise midden oosten dec 2013 194

 

 

 

 

 

 

 

Inspirerende  groet, Marjo en Peter

 

2 reacties

  • Marilyn op 1 februari, 2015 om 13:33
  • Reageer

  Lieve Peter en Marjo,

  Ben reuze benieuwd naar jullie ervaringen!
  Een heel fijne tijd toegewenst samen.

  Liefs Marilyn

  • Isabelle op 25 november, 2014 om 16:01
  • Reageer

  Lieve Peter en Marjo,

  Wat fijn om samen met jullie een beetje mee te kunnen reizen en mee te kunnen genieten, filosoferen en reflecteren.
  Misschien is de volgende tekst tijdens jullie reis wel van toepassing:

  “what day is it?” asked Pooh
  “It’s today”, squeaked Piglet.
  “My favorite day”, said Pooh.

  Ik wens jullie een onvergetelijke mooie tijd toe.

  Lieve groet Isabelle

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.